tisdag 6 januari 2009

Jag vet allt om både blommor och bin.......




Ser ni den ljuvliga tjejen längst upp? Hon heter Searoad´s Unforgettable Moment "Cayenne". Mer om henne kan ni läsa på kennel Searoad´s hemsida; http://hem.passagen.se/kennelsearoads/. Hursom så är hon min tjej nu och i mitten av mars så räknar vi med att resultatet av våra "ansträngningar" gör entré.
Woff ifrån numera mogen Winston















3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken nyårspresent Winston! Ska bli spännande att läst hur det går,men berätta ingenting för Gösta nästa gång ni ses för då blir han kanske avdunsjuk....

Hälsa Gott Nytt År till resten av flockan från "Maggan"

Anonym sa...

Hej!
Tänkte bara skriv en rad till min boyfriend ;) Allt bra här. Kanske att jag är lite tröttare än vanligt. Passar ju på att bli lite extra ompysslad så klart. Lika bra att ta chansen !!!!
Hoppas ni har det bra och att du fortfarande tänker på mig.
"Cayenne"

Anonym sa...

Tjena, Ida här.
Jag har sett att det är på gång nu, ni ska ha valpar.Kul!
Jag hörde av matte att din Emelie ska visa mig till champion, bra för jag tycker det är sån ordning och reda på henne och duktig som få är hon. Så vi kommer nog att träffas hoppas att Lucksta tjejen inte blir sotis då, det finns inget värre än en svartsjuk springer tik, fråga mig jag vet. Men nu får du väl berätta nåt nytt vi vet att du kan allt om bin mm, är det inget på gång på ön eller???
Syns snart snygging. Många grisörspussar från Ida