lördag 8 augusti 2009

Det ska va gott att leva !!!

Här kommer lite bilder ifrån min första egna semestervecka! Precis som jag tidigare sagt så skulle den gå i vattnets tecken. Jag älskar att bada!! Igår kom Maggan, Glenn och Mathilda ut och med sig hade de Jack och Geisha. Hur kul som helst och vi badade hela gänget på vår strand.
Undrens tid är inte förbi!! Douglas har täten!! Men han trodde nog att han kunde äta pinnen och därav brådskan. Det är endast när det finns något ätbart i närheten som Douglas har bråttom! Sådan är han. Tänk va olika man kan vara.

Kolla vad jag har!!


Va, är det fika på gång?
Innan de for hem så provade vi även på vår agility bana. Både Jack och Geisha var jätteduktiga! Jag är ju givetvis bäst men jag har specialiserat mig på tunnlarna! När jag ledsnat på kommando orden då kör jag tunnlarna på egen hand. Hoppas de kommer hit snart igen. Ooops, jag höll ju på att glömma tacka för championat uppvaktningen. Matte fick skumpa och jag godis. Trevliga tvåbeningar de där Ahlenius.
Nu har det ju hänt mer trevliga saker också den här veckan. Ewa L har t ex var här och hon ägnade timmar åt mig... hon gillar ju tjusiga killar. Iallafall påstår Mattias ( hennes man) det. Ida, hennes förtjusande springerflicka, uppvaktade mig med blommor med certsnören, hur tjusigt som helst till en tjusig kille. Jag gillar Ida men Ewa är mycket snällare. Ida kan vara lite kinkig när jag vill nosa lite för närgånget... typiskt tjejer. Det där med ett Nej alltid är ett Nej !!
Idag har jag gått ut stenhårt med ett morgondopp och snart ska det börjas fejas för surströmmings skiva här. Vilken tur att de håller till utomhus. Det luktar värre än när Douglas hittat delikatesser i skogen. Det underliga är att då blir matte sur och säger att han aldrig, aldrig någonsin ska få någon puss mer, men surströmming stoppar hon glatt in i sin mun utan kommentarer. Möjligen någon helt obegriplig kommentar om att det är såååååååååå gott!! Hallå, hur var det med vikten av konsekvens??
Woff ifrån Winston havets herre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var superroligt hos er! Smaskiga pinnar och härlig badstrand. Vi kommer tillbaka...

Kramar fr Jack & Geisha